ЗБОГ ДУГА НЕМА ДЕРБИЈА?!

Због дуга Борца од 72 000 КМ према Оливеру Јандрићу, дерби сусрет са Широким Бријегом у суботу увече доведен је у питање. Наиме, бивши капитен Борца тужио је клуб због дуга од 72 000 конвертибилних марака, те захтијева исплату одмах. Како управа Борца није пронашла компромис са Јандрићем, данас је издато саопштење које Вам у цјелости преносимо.

– Челни људи ФК Борац желе обавијестити спортску јавност да након разговора са бившим фудбалером Оливером Јандрићем није пронађено рјешење око исплате заосталих дуговања према поменутом играчу у износу од 72 000 марака. Због блокаде клупског рачуна ФК Борац не располаже тим износом новца, али је жеља свих руководећих структура била да се пронађе компромис који би задовољио обје стране. Господину Јандрићу је понуђена варијанта исплате одређеног дијела дуга, међутим он није видио гаранцију и сигурност да ће тај договор бити реализован.

Управо због те чињенице је доведено у питање одигравање утакмице у суботу против Широког Бријега као и останак предсједника ФК Борац Срђана Шупута на тој функцији. О свему овоме први човјек актуелног лидера на табели Премијер лиге БиХ упознаће градоначелника Бањалуке на сутрашњем састанку у Градској управи у 10 часова, којем ће присуствовати и власник и директор ФК Џаја Миливој Глишић.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.