|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 17.10.2013. u 13:21

ZBOG DUGA NEMA DERBIJA?!

Zbog duga Borca od 72 000 KM prema Oliveru Jandriću, derbi susret sa Širokim Brijegom u subotu uveče doveden je u pitanje. Naime, bivši kapiten Borca tužio je klub zbog duga od 72 000 konvertibilnih maraka, te zahtijeva isplatu odmah. Kako uprava Borca nije pronašla kompromis sa Jandrićem, danas je izdato saopštenje koje Vam u cjelosti prenosimo.

– Čelni ljudi FK Borac žele obavijestiti sportsku javnost da nakon razgovora sa bivšim fudbalerom Oliverom Jandrićem nije pronađeno rješenje oko isplate zaostalih dugovanja prema pomenutom igraču u iznosu od 72 000 maraka. Zbog blokade klupskog računa FK Borac ne raspolaže tim iznosom novca, ali je želja svih rukovodećih struktura bila da se pronađe kompromis koji bi zadovoljio obje strane. Gospodinu Jandriću je ponuđena varijanta isplate određenog dijela duga, međutim on nije vidio garanciju i sigurnost da će taj dogovor biti realizovan.

Upravo zbog te činjenice je dovedeno u pitanje odigravanje utakmice u subotu protiv Širokog Brijega kao i ostanak predsjednika FK Borac Srđana Šuputa na toj funkciji. O svemu ovome prvi čovjek aktuelnog lidera na tabeli Premijer lige BiH upoznaće gradonačelnika Banjaluke na sutrašnjem sastanku u Gradskoj upravi u 10 časova, kojem će prisustvovati i vlasnik i direktor FK Džaja Milivoj Glišić.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net