ЗЕЉКОВИЋ: ГОРЕЋЕ СТВАРИ РИЈЕШЕНЕ, ОСТАЛО УСКОРО!

vico
Борац нема препрека да настави такмичење у фудбалској Премијер лиги БиХ. Наиме, наш клуб је ријешио двије у овом моменту најбитније ствари да би стекао услове да игра меч против Радника.

– Постигли смо договор са мркоњићком Слободом и са ФС БиХ. Слободи смо остали дужни платити тренинг компензацију за Предрага Зекановића и морам истаћи да с челници Мркоњићана били изузетно коректни и ја им се захваљујем на постигнутом споразуму. Такође, ФС БиХ дужни смо уплатити износ од 60 000 КМ за казне из прва четири мјесеца ове (15 000 КМ) и претпрошле сезоне (остало). Договор око динамике исплате и у овом случају је постигнут, рекао је потпредсједник Бањалучана, Вицо Зељковић.

Борац до 15 марта мора регулисати дуг према бившим играчима и запосленицима у износу од 57 280 КМ. Потпредсједник Зељковић вјерује да ће споразум бити постигнут.

– Нама ускоро треба да легне прва рата од 100 000 евра од продаје права на Владана Даниловића. Рачун нам је блокиран, али нашли смо начин да и тај проблем превазиђемо. У принципу, највећи терет за клуб су дугови према “Джаји” и Пореској управи. Такође, ми имамо у плану окречити западну трибину, односно направити један балон поред помоћног терена за омладинску школу. Регулационим планом предвиђено је и да помоћни терен остаје ту гдје јесте а он је у власништву Борца, јасан је Зељковић.

Борац је, кажимо и то постигао договор са Сутјеском из Фоче око исплате тренинг компензације за Владана Даниловића у износу од 15 600 КМ. Такође, са Козаром ће ускоро бити постигнут споразум по истом питању за Немању Тркуљу.

фото: borac-sport.com

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.