|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 16.02.2018. u 14:11

ZELJKOVIĆ: GOREĆE STVARI RIJEŠENE, OSTALO USKORO!

vico
Borac nema prepreka da nastavi takmičenje u fudbalskoj Premijer ligi BiH. Naime, naš klub je riješio dvije u ovom momentu najbitnije stvari da bi stekao uslove da igra meč protiv Radnika.

– Postigli smo dogovor sa mrkonjićkom Slobodom i sa FS BiH. Slobodi smo ostali dužni platiti trening kompenzaciju za Predraga Zekanovića i moram istaći da s čelnici Mrkonjićana bili izuzetno korektni i ja im se zahvaljujem na postignutom sporazumu. Takođe, FS BiH dužni smo uplatiti iznos od 60 000 KM za kazne iz prva četiri mjeseca ove (15 000 KM) i pretprošle sezone (ostalo). Dogovor oko dinamike isplate i u ovom slučaju je postignut, rekao je potpredsjednik Banjalučana, Vico Zeljković.

Borac do 15 marta mora regulisati dug prema bivšim igračima i zaposlenicima u iznosu od 57 280 KM. Potpredsjednik Zeljković vjeruje da će sporazum biti postignut.

– Nama uskoro treba da legne prva rata od 100 000 evra od prodaje prava na Vladana Danilovića. Račun nam je blokiran, ali našli smo način da i taj problem prevaziđemo. U principu, najveći teret za klub su dugovi prema “Džaji” i Poreskoj upravi. Takođe, mi imamo u planu okrečiti zapadnu tribinu, odnosno napraviti jedan balon pored pomoćnog terena za omladinsku školu. Regulacionim planom predviđeno je i da pomoćni teren ostaje tu gdje jeste a on je u vlasništvu Borca, jasan je Zeljković.

Borac je, kažimo i to postigao dogovor sa Sutjeskom iz Foče oko isplate trening kompenzacije za Vladana Danilovića u iznosu od 15 600 KM. Takođe, sa Kozarom će uskoro biti postignut sporazum po istom pitanju za Nemanju Trkulju.

foto: borac-sport.com

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net