ЗЕЉКОВИЋ ОДРЖАО САСТАНАК СА ЧЕЛНИЦИМА ОЛИМПИЈАКОСА, У ПЛАНУ ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Реванш утакмици плеј-офа за пласман у Лигу шампиона између Ријеке и Олимпијакоса (0:1, оп.а.), одигране синоћ на стадиону Рујевица, присуствовао је један од челних људи Борца и члан Управног одбора задужен за спортска питања Вицо Зељковић, који је током боравка у хрватском граду одржао састанак са прослављеним фудбалерима грчког клуба и репрезентативцима СР Југославије и Србије и Црне Горе Дарком Ковачевићем и Предрагом Ђорђевићем, актуелним члановима најужег руководства Олимпијакоса.

Дарко Ковачевић је носећи дрес Олимпијакоса од 2007. до 2009. године на 60 утакмица постигао 31 гол, док навијачи грчког клуба Предрага Ђорђевића сматрају најбољим фудбалером клуба у историји. Ђорђевић је, наиме, дрес Олимпијакоса носио од 1996. до 2009. године и за то вријеме на 344 утакмице постигао 126 голова. Данас је Дарко Ковачевић ангажован као савјетник предсједника клуба Евангелоса Маринакиса, док Предраг Ђорђевић ради као фудбалски менаџер и тренутно је савјетник за менаџерске послове у Олимпијакосу.

Зељковић, Ковачевић и Ђорђевић су се кроз разговор о многим темама, наравно, дотакли и Фудбалског клуба Борац.

– Бањалучки Борац је, свакако, велики и надалеко познат клуб. Мене вежу посебне емоције за Републику Српску и народ који живи на том простору. Са господином Зељковићем смо разговарали о пријатељској утакмици између Борца и Олимпијакоса, која би могла да се одигра на прољеће у Бањалуци, а не искључујемо могућност да бањалучки клуб буде наш гост и у Пиреју – истакао је Ковачевић.

Вицо Зељковић није крио задовољство након одржаног састанка са представницима грчког шампиона.

– Све заједно могу да нас радују чињенице да Борац излази ван граница БиХ и да многи цијене наш рад и план функционисања клуба који смо зацртали. Дарко Ковачевић истински воли ове крајеве и учинићемо све да до ове утакмице дође. Били бисмо заиста почаствовани када бисмо у једној пријатељској утакмици одмјерили снаге са учесником Лиге шампиона и клубом који је чак 44 пута био шампион своје земље, те 27 пута освајач куп-такмичења – истакао је Зељковић, наводећи да се, између осталог, разговарало и о развоју омладинске школе и сарадњи на том пољу.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.