ЖЕЉО ПРВА СТАНИЦА ДО ЕКСПРЕСНОГ ПОВРАТКА У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ

fkb

Нама овдје није мјесто, ружно смо елиминисани из Премијер лиге БиХ. Начињен је један преседан у БХ фудбалу, али вратићемо се још јачи – то су биле прве ријечи тренера Борца Дарка Војводића којима је најавио сутрашњу утакмицу против Жељезничар Спорт Тима. Стручни штаб и играчи црвено – плавих спремни су да остваре клупски циљ – експресан повратак у елиту.

– Мени је Борац у овом тренутку испред породице, дакле на првом мјесту! Лично желим да освојим Куп Републике Српске, не само титулу шампиона. Знате, прије мјесец дана смо били у распаду, практично нисмо имали ниједног игрча. Међутим, није нас то сломило, дигли смо се и сад смо још јачи и јединственији у жељи да се вратимо. Велики посао одрадили су предсејдник Зељковић, директор Лукендић и спортски директор Марко Максимовић. Наравно, и ја сам понешто урадио…Сутрашњој утакмици приступамо као да је премијерлигашка. Екипа је беспрекорно спремна. Сутра ћемо видјети праву снагу Борца. „Жељо“ има младу и добру екипу, доброг тренера. Неће бити лако, али наше се зна – идемо на побједу, јасан је Дарко Војводић.

Играчи предвођени капитеном Сашом Кајкутом као запете пушке дочекују старт првенства.

– Сигурно је да ће бити тешко. На припремама смо играли топло – хладно, међутим сутра креће оно право. Даћемо све од себе да освојимо три бода, обећао је Кајкут.

Утакмица Борац – Жељезничар Спорт Тим игра се у суботу на Градском стадиону са почетком у 19.30 часова. Директан пренос је на бањалучкој Елта телевизији.

ХЕЛТ ЕКСПРЕС НОВИ СПОНЗОР, ДОНАТОРСКО 30. АВГУСТА

38799389_988204318027638_4442184507025522688_n

Борац је од данас јачи за још једног партнера. У питању је здравствена установа Хелт експрес.

– Наш посао ће бити да обезбједимо све што се тиче помоћи играчима на терену и публици, кратко је поручио Дарко Копања, директор Хелт експреса.

Клуб је данас прдставио и новог директора маркетинга. У питању је једна дама – Јелена Трнинић Милићевић.

– Пред нама је доста посла. Доста тога смо започели а доста тога нас и очекује. За почетак да потврдим да нисмо одустали од Донаторске вечери која ће бити одржана 30. августа у Старој Ади од 19.00 часова, истакла је Jелена Трнинић Милићевић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.