|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 10.08.2018. u 12:57

ŽELJO PRVA STANICA DO EKSPRESNOG POVRATKA U PREMIJER LIGU

fkb

Nama ovdje nije mjesto, ružno smo eliminisani iz Premijer lige BiH. Načinjen je jedan presedan u BH fudbalu, ali vratićemo se još jači – to su bile prve riječi trenera Borca Darka Vojvodića kojima je najavio sutrašnju utakmicu protiv Željezničar Sport Tima. Stručni štab i igrači crveno – plavih spremni su da ostvare klupski cilj – ekspresan povratak u elitu.

– Meni je Borac u ovom trenutku ispred porodice, dakle na prvom mjestu! Lično želim da osvojim Kup Republike Srpske, ne samo titulu šampiona. Znate, prije mjesec dana smo bili u raspadu, praktično nismo imali nijednog igrča. Međutim, nije nas to slomilo, digli smo se i sad smo još jači i jedinstveniji u želji da se vratimo. Veliki posao odradili su predsejdnik Zeljković, direktor Lukendić i sportski direktor Marko Maksimović. Naravno, i ja sam ponešto uradio…Sutrašnjoj utakmici pristupamo kao da je premijerligaška. Ekipa je besprekorno spremna. Sutra ćemo vidjeti pravu snagu Borca. “Željo” ima mladu i dobru ekipu, dobrog trenera. Neće biti lako, ali naše se zna – idemo na pobjedu, jasan je Darko Vojvodić.

Igrači predvođeni kapitenom Sašom Kajkutom kao zapete puške dočekuju start prvenstva.

– Sigurno je da će biti teško. Na pripremama smo igrali toplo – hladno, međutim sutra kreće ono pravo. Daćemo sve od sebe da osvojimo tri boda, obećao je Kajkut.

Utakmica Borac – Željezničar Sport Tim igra se u subotu na Gradskom stadionu sa početkom u 19.30 časova. Direktan prenos je na banjalučkoj Elta televiziji.

HELT EKSPRES NOVI SPONZOR, DONATORSKO 30. AVGUSTA

38799389_988204318027638_4442184507025522688_n

Borac je od danas jači za još jednog partnera. U pitanju je zdravstvena ustanova Helt ekspres.

– Naš posao će biti da obezbjedimo sve što se tiče pomoći igračima na terenu i publici, kratko je poručio Darko Kopanja, direktor Helt ekspresa.

Klub je danas prdstavio i novog direktora marketinga. U pitanju je jedna dama – Jelena Trninić Milićević.

– Pred nama je dosta posla. Dosta toga smo započeli a dosta toga nas i očekuje. Za početak da potvrdim da nismo odustali od Donatorske večeri koja će biti održana 30. avgusta u Staroj Adi od 19.00 časova, istakla je Jelena Trninić Milićević.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net