ZILJKIĆ SE „ŠALIO“, ĆETKOVIĆ DEBITOVAO

Borac je u Sloveniji počeo pobjedom. Ne bilo kakvom, već sigurnom. Sigurnijom nego što to kaže rezultat. Almedin Ziljkić je bio među najboljima na terenu, prosto se „šalio“ sa rivalima. Često na meti i nešto grubljih prekršaja, ali navikao je na to.

-Nikad ne izdvajam sebe, odigrali smo kao ekipa odlično. Držali smo loptu, sve je bilo u našim rukama, samo je šteta što nismo pobijedili minimum sa 3:0. Imali smo puno šansi, prvi sam ja imao „zicer“. Bili ste svjedoci da je trebalo na poluvremenu da imamo 3:0. Međutim, to je fudbal, bolje je i da sad ne dajemo te golove, neka ih bude protiv Kluža i u prvenstvu!

Pohvalno je Borčev krilni napadač govorio o rivalu.

-Igrali smo protiv zaista ozbiljne ekipe. Radi se o šampionu Slovenije i to dovoljno govori. I jedni i drugi su igrali u punom sastavu, odmjerili smo snage i mislim da smo pokazali mnogo, mnogo više. Ovo je putokaz za dalje i, ako Bog da, ne stanemo na ovome, da nas ovo ne zadovolji, rekao je Ziljkić.

U drugom poluvremenu, priliku da debituje na golu Borca dobio je novajlija Nikola Ćetković.

-Prvo želim da se zahvalim treneru i cijelom kolektivu što su mi pružili šansu da pokažem šta znam. Zadovoljan sam kako sam odradio posao, uvijek može bolje, ali nije bilo prilika da pokažem neke intervencije. Uglanvom, najbitnije je da je ekipa pod velikim naporom i vrućinom dobro odigrala. Postigli smo taj jedan gol koji je bio dovoljan za pobjedu nad Murom, tako da smo zadovoljni i okrećemo se novim ciljevima, istakao je Ćetković.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.